Frank la Riviere Architects Portfolio Blog

S-HOUSE, Tsukuba

The vapour barrier and the foundation insulation were being installed. Also the insulation was being placed between the post of the exterior walls. This is a wood fiber based insulation system developed in Germany. In addition to this soft wood fiber insulation placed between the post there will be an additional 40mm hard pressed exterior insulation. This all will be finished with a wood slat finish with a ventilated cavity. The slats in the foto with the curved cut-outs will be used to create this ventilated cavity.

resize0122 resize0123 resize0124 resize0125 resize0126 resize0127 resize0128

コメントを残す

メールアドレスが公開されることはありません。 * が付いている欄は必須項目です

次のHTML タグと属性が使えます: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>