Frank la Riviere Architects Portfolio Blog

S-HOUSE, Tsukuba

The substrate boarding has been installed and the first impression is that the house look as an exact, but enlarged, copy of the model we made. Also the roof is now fully completed and the seamlessness of the FRP finish looks perfect in contrast to the red cedar wood finish of the walls. Als the canopy above the entrance was being installed. Initially designed in galvanized steel it was executed in stainless steel to reduce labor cost. P1450464-resize P1450470_DxO-resize P1450477_DxO-rezise P1450479-resize P1450486-resize P1450492_DxO-resize

コメントを残す

メールアドレスが公開されることはありません。 * が付いている欄は必須項目です

次のHTML タグと属性が使えます: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>